sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Laskettu päivä

Tänään olisi laskettu aika, mutta edelleen kovin paksusti täällä voidaan yhtenä osana. Tällä viikolla alkoi myös se raastava tulevien isovanhempien tarkistussoittorumba: soitellaan ja kysellään säästä  ym. ja samalla että mitkäs on tuntemukset nyt. Piti jo toppuutella, että kyllä me sitten ilmoitamme, kun poika on saapunut!

Viikolla parina päivänä Nyyttis piti myöhäisillalla sellaiset pitkän kaavan möyrinnät, että ei oo sellaisia aikoihin ollut. Nukkumaanmenosta ei meinannut tulla silloin mitään, koska heti kun veti kyljelleen, alkoi mieletön häärääminen ja potkuttelu. Eilen taas oli niin hiljaista, että piti ensimmäistä kertaa tarkistella kyljellään liikelaskennalla meininkejä vaahtokarkkiläjän saattelemana. Tänään ollut taas ihan perusaktiivinen pönkäyspäivä.

Sadesuojaprobleemakin ratkesi ja PikkuPiian sadesuoja sopi täydellisesti Britaxin vaunukoppaan ja vaikutti muutenkin toimivalta. Nyt vaan puuttuu enää itse kyytiläinen!

Ensi viikolla taas neuvolakäynnille rv 40+4. Oma arvaukseni on, että poika saapuu 40+5 ja vaimo arveli jopa 41+3, mutta katsotaan nyt miten pitkään hän pitää meitä jännityksessä.

- Maru 40+0

1 kommentti:

  1. Oon käynyt täällä välillä jännittämässä, että joko teillä on toivottu mini saapunut! Jännää, ja tsemppiä!

    VastaaPoista