sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Täysiaikaisuus, check!

Tänään kääntyi rv 37+0 eli enää kolmisen viikkoa laskettuun aikaan! Saa nähdä saammeko viettää vappua kahdestaan munkkeja napostellen, synnärillä vai jo Nyyttistä ihmetellen. Toivottavasti hän saapuisi ennen äitienpäivää, niin voisimme jo tänä vuonna juhlistaa sitäkin.

Nyt vielä hieman nautiskelemme seesteisestä yhteisestä ajasta ilman kiireitä.

Neuvolassa kävimme taas viikolla ja kaikki on edelleenkin hyvin. Paljon juteltiin jo synnytyksestä, imetyksestä ja vauvanhoidosta terveydenhoitajan kanssa. Sf-mitta oli tällä kertaa hieman keskikäyrän yläpuolella, Hb kaikeksi yllätykseksi 130 ja verenpaine myös normaali. Nyyttis on tunnustelujen perusteella jo kivasti raivotarjonnassa. Sykkeet olivat keskimäärin 130 paikkeilla. Seuraava käynti sovittiin vasta parin viikon päähän.

Sairaalakassin pakkaamisesta inspiroiduin viime viikonloppuna. Nyyttikselle pakattiin kotiintulovaatteet pienen valinnanvaran kanssa, koska ei noista sääolosuhteista voi olla aina varma. Viime vapunpäivänäkin meillä satoi räntää... Itselle yritin pakata vaan ihan ne tarpeellisimmat jutut. Meiltä ei oo sairaalalle kovin pitkää matkaa, joten täydennystä voi aina hakea.

Olo on ollut viime aikoina kohtuullisen hyvä. Kiteytettynä väsyttää, kolottaa ja närästää, mutta niiden kanssa on tullut toistaiseksi ihan hyvin toimeen. Onneksi ei kuitenkaan enää töissä tarvitse olla! Nyyttis myllää vielä kovasti masussa ja välillä puskee niin kovasti, että tulee melkein masusta läpi! Tai siltä se ainakin tuntuu ja näyttää. Katsotaan millainen "pikku-pönkääjä" sieltä saadaan käsiimme <3



- Maru 37+0

(Kuvat: Oppi&Ilo - Vauvavuoden rakkaimmat hetket)

2 kommenttia: