keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Liikkeitä

Ensimmäiset liikkeet tunsin yllättäen 18+0 istuessani illalla lukemassa lehtiä. Se oli sellaista elohiirimäistä poksimista juuri siinä oikeassa kohdassa, navan alapuolella. Nyt on muljumista tunnusteltu jo vähä yli viikon ja liikkeet ovat selvästi voimistuneet. Nyyttis tykkää poksutella eniten esim. syönnin jälkeen, autoillessa ja kuunnellessa musiikkia sekä silloin kun lepäilen hiljaa. Hän näyttää arvostavan tälläisiä hyviä perus juttuja ;)

Joulukuu on alkanut härdellissä, koska otimme isomman asunnon vastaan ja jouluksi pitäisi saada muutettua uuteen kotiin. Kaikki vapaa-aika menee pakkausvimmassa.
Tästä se kuuluisa pesänrakennusvietti nyt virallisesti alkoi, vaikka vannottiin, että me ei ainakaan vauvan tulosta silleen höpsähdetä, kuten meidän tutut. Onneks ei tarvii autoa laittaa vaihtoon, koska meiltä löytyy jo ihan tuon koirankin takia kunnon perhefarmari :D

Tasan viikon päästä on Nyyttiksen rakenneultraus ja kyllä se vähän jännittää. Toivomme vaan, että kaikki on hyvin ja meille on terve vauva tulossa. Sukupuolikin kiinnostaa, vaikka meille on kumpi vaan yhtä tervetullut. Pojalle meillä olisi jo aika varmat nimivaihtoehdot, mutta tytölle on niin paljon kivoja nimiä, että on vaikea valita sellainen, joka on kummankin mieleen.

Itsenäisyyspäivää aateltiin viettää vähä rennommin ja pakkausvapaammin hyvän ruoan ja teeveen parissa.
Täytyy myöntää, että kiusaus kasvoi liian suureksi ja olihan sitä parit pahvilaatikot kuitenkin täytettävä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!


- Maru 19+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti