keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Piina on päättynyt...

... ja nyt se jännitys vasta alkaakin!

Pp 11 olin heittämässä jo kirvestä kaivoon, koska olo oli sellainen, että kohta alkaa uusi kierto. Mahaan koski, päätä jomotti ja sitten vielä se kamala närästys/turvottelu, jotka olisivat ehkä voineet enteillä menkkoja. Halusin saada asioihin selvyyden ja siksi uhkarohkeasti päätin testata jo pp12 aamuna ekan kerran raskaustestillä.

Pp12 aamulla hämärässä zoomasin tikkua hetkisen ja ajattelin, että no joo, arvasin että blankkoa näyttää niinkuin aina. Paitsi hetkinen, mikäs haalea juova yhtäkkiä tulikin esiin? Onks se kohuttu Haamu? En viitsinyt Vaimoa herätellä vaan lähin keittämään kahvit samalla miettien, että voiskohan tää nyt olla sitä mitä luulen. Vaimo tsekkas herättyään viivan ja meinas, että onhan se haalea eikä tuosta nyt tiiä varmaksi sanoa. Päätimme testata uudestaan virallisesti pp14.

Pp14 tulos oli tämä:





Raskaana ollaan ainakin toistaiseksi näiden perusteella!
Soitettiin het klinikalle uutiset ja varattiin varhaisultra muutaman viikon päähän.

Ensimmäinen raskausoire oli omalla kohdallani siis selvästi hillitön närästely. Kaikki närästi, kaurapuurosta lähtien, alkaen pp9. Sitähän mä ihmettelinki, kun aina syömisen jälkeen poltteli ylävatsaa ja nousi tavaraa kurkkuun ja oli huono olo.





Vaimo teki meille Plussa-kakun ja osti kukkia. Oltiin niin iloisia, mutta toisaalta niin epäuskoisia!




Niin lähellä, mutta niin kaukana..? Pyysin klinikalta lähetteen HCG-verikokeeseen, uteliaisuuttani. Sain tänään tuloksen ja se oli vain 202 näin arvioidulla rv4, mikä oli lääkärin mukaan alakanttiin. Joudun ensi viikolla käymään uudestaan verikokeessa. Eipä nyt sitten tiedäkään taas miten käy.
Kerkesin ainakin vähän olla raskaana..

- Maru

1 kommentti:

  1. Plussa on kuitenkin plussa vaikka voissa paistais. Onnea siitä :) Ja peukut pystyssä et HCG on noususuunnassa eikä ikäviä yllätyksiä tule!

    VastaaPoista