torstai 24. marraskuuta 2016

Piinaviikkoillen

Ensimmäinen piinaviikko meni suhteellisen nopeasti. Sorruin lukemaan muutamat keskustelut ensimmäisiin raskausoireisiin liittyen. Itse en oikein mitään omia tuntemuksiani ole ottanut vakavasti eikä mainittavia oireita ole oikeastaan ollut. Pregnyl piikityksen ja inssin jälkeen parin päivän kuluttua oli kyllä yhtäkkiä päivällä kovat vatsakivut munasarjojen kohdalla ja kivut säteilivät myös kylkeen. Niitä kesti kolmisen tuntia ja sitten oli vaan kevyttä juilimista pari päivää. Klinikalle soittelin vielä asiasta, koska se jäi vaivaamaan mieltä. Kivut liittyivät lääkärin mukaan juurikin Pregnyliin. Olo kuitenkin sitten helpotti.

Dpo 10 (days past ovulation) alkoi päivän mittaa menkkamaiset alavatsakivut. Välillä vatsaa oikeastaan ihan poltteli. Olin varma, että lähteekin uusi kierto jo puskemaan päälle. Finniäkin oli pukannut hyvää vauhtia leukaperiin. Menkkoja ei kuitenkaan kyseisenä päivänä ilmaantunut.

Tänään dpo 11 päivällä alkoi taas alavatsan kipuilut ja kestivät noin 3 tuntia ja menivät sitten ohi. Keskustelupalstoja selatessa olen huomannut, että osa puhui plussanneensa ensin ovitestillä ja sitten vasta raskaustestillä. Innostuin idean pohjalta tekemään omia testauksia. Jännäsin ovistestin äärellä väriaineen levittyessä testialueelle.

                           dpo 11 ja himmee ovistestimörkönen

Kiikutin valmiin testin Vaimolle tarkasteltavaksi ja hehkutin himmeää testiviivaa! Vaimoa huvitti malttamattomuuteni, mutta innostuttiin kuitenkin sen verran, että päätettiin ovistestituloksen pohjalta hakea apteekista parit raskaustestit. Päädyimme siellä 25 mIU ja 15mIU tarkkoihin testeihin, joista jälkimmäisen tein alkuillasta. Testiin ei tullut haamun haamua eikä edes viivan paikkaa. Vaimo kävi tarkistamassa muutamaan otteeseen myös roskismöröt. Arvuuttelin, että jos Pregnyl härnää ja antaa edelleen merkit LH -testiin. Jalat maassa siis piinaviikkoa eteenpäin. Päätimme jatkaa testailua vasta ensi viikolla, jos menkat ei ota tullakseen sitä ennen. Vaimo lohdutteli lopuksi, että kyllä sitä taas parin viikon päästä pääsemme klinikalle joko varhaisultraa tai sitten follikkeliultraan!

-Maru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti