torstai 16. marraskuuta 2017

Kolotuksia rv 17

Elämme melko seesteistä raskausaikaa tällä hetkellä. Ei juuri tunnu siltä, että olisi raskaana. Nyytin liikkeiden tuntumista odotellaan.

Mulla on ollut muutamana päivänä särkyä nivusissa ja yhtenä aamuyönä heräsin kipeisiin vatsakramppeihin. Lähdin sitten lääkärissä käymään, kun huolestutti ne kivut ja lisäksi tuntuu, että koko ajan pissittää. Ja vaikka käy vessassa, nii tuntuu melkein heti uudestaan, että on hätä. Sitten kun käy uusiksi vessassa, nii ei tule kuin pari tippaa. Hankalaa.
Ei löytynyt tulehdusta eikä muutakaan hälyyttävää. Lääkäri teki myös nopean ultratsekkauksen ja siellä Nyyttis vaan hytkytteli ja sydän sykki, eli hengissä ainakin oli!

Välillä on hankala närästys ja ummetustakin on. Kaikki vatsavaivat siis löytyy, mut onneks pahoinvointi on päättynyt. Huomaan silti edelleen, että jos yllättää kamala nälkä, niin silloin kyllä tulee jäätävä olo. Töissä pitävät huolen siitä, että pääsen hyvin tauolle tankkaamaan,  ettei "Snickers-mainos efekti" pääse yllättämään, jos tiedätte mitä tarkoitan ;) Raukat työkaverit ovat edelleen epätietoisia, mistä tää mun syöntipriorisointi johtuu. Pitäis varmaan jo kohta tulla ulos raskauskaapista. Tai sitten ne ovat jo jotain epäilleet... Pomolle aattelin jysäyttää uutiset kivasti viimeistään siinä joulun alla, kunhan ollaan rakenneultrassa käyty.

-Maru 16+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti