maanantai 16. heinäkuuta 2018

Poikamme 2kk

Vauvan kanssa viikot kuluu hujauksessa. Poika kasvaa huimaa vauhtia, 2kk neuvolassa pituudeksi mitattiin vähän vajaa 61 cm ja paino oli hitusen päälle 6 kg. Vaatekoko on pitkälti jo 68 ja nyt ollaan hamstrattu varastoon jo 74 kokoa. Muumivaipasta käytössä koko 3 ja kohta puoliin varmaan koko 4.
Poika sai nimen nimiäisissä ja adoptiohommat ovat käynnistyneet.


Poika...
   
Hymyili ensimmäisiä kertoja 4 viikon iässä.

Noin 6 viikon iässä alkoi imeskelemään käsiään.

Aloitti kunnon höpöttämisen ja jokeltelun 6 viikon iässä ja samalla kiinnostui enemmän seuraamaan meidän kasvoja. Ensimmäisenä toimitteli meille "HÖÖ!" ja siitä saikin lempinimen Herra Höö.

Alkoi 8 viikon iässä nostamaan päätä eteenpäin kohti varpaita esim. turvakaukalossa istuessaan.

Kiinnostui 8 viikon ikäisenä myös värikkäistä leluista. Hän tuijottelee, hihkuu ja yrittää kädellä tavoitella ja tarttua leluihin.

Tuo 8 viikon iässä myös käsiä yhteen keskilinjaan.

Tunnistaa jokseenkin iltarutiinit ennen nukkumaan menoa ja nukahtaa omaan pinnasänkyynsä itsekseen hyvän yön toivottelujen ja soittorasiaseremonian jälkeen.

Nukkuu yöllä noin 6 tuntia yhteen menoon = herää vain kerran syömään.

Pärjää hitusen paremmin masullaan kannatellen päätä, mutta vielä kaipaa siinä hieman treeniä.

Viihtyy jo paremmin sitterissä.

Kasvaa ihan just ulos Vaavi-sängystä, nyyh. Se on ollut niin kätevä!

Sai ekan rotarokotteen ja pysyi melko sivuoireettomana. Noin 4 päivää rokotteesta pulautti pari kertaa massiivisesti ja oli viikon verran ehkä hitusen väsyneempi


Tällä viikolla päästään maitoaltistuskokeeseen sairaalalle. Altistus tehdään kaksoissokkona. Saadaan nyt sitten ainakin selvyys lehmänmaitoallergiasta. Maidoton korvike on kyllä 6 viikon käytön perusteella sopinut tosi hyvin ja vauva on pitkälti vaivaton ja tyytyväinen pallukka.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti